Вкрав і одразу ж попався: у Житомирі поліцейські затримали причетного до крадіжки велосипеда » Новини Житомира
 
 


Вкрав і одразу ж попався: у Житомирі поліцейські затримали причетного до крадіжки велосипеда

Автор: news_maker від 14-06-2023, 19:01, переглядів: 15


Пізно увечері 12 червня оперативники кримінальної поліції Житомирського РУП, працюючи у місті, звернули увагу на велосипедиста в одному з дворів. У чоловікові правоохоронці впізнали фігуранта низки кримінальних проваджень, тож вирішили перевірити обставини, за яких він опинився за цією адресою. Про це повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«На запитання про походження двоколісника 38-річний містянин зізнався, що він йому не належить. Чоловік розповів, що нещодавно забрав транспортний засіб з під’їзду багатоповерхівки.

Тож про викрадення велосипеда його власник, 47-річний житомирянин, дізнався від поліцейських. Чоловік розповів, що залишив свій велосипед на ніч у під’їзді, як робив зазвичай. Потому більше на сходинковий майданчик не виходив.

Двоколісник поліцейські вилучили та після проведення необхідних експертних досліджень повернуть власнику», – йдеться у повідомленні.

А причетного до крадіжки слідчі Житомирського РУП затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Нині проводяться необхідні процесуальні дії для повідомлення йому про підозру в кримінальному правопорушенні, передбаченому ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України.

Згідно з санкцією статті, за вчинені діяння чоловікові загрожує від 5 до 8 років ув’язнення.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: