65-річна жінка з Черняхова перерахувала шахраям 10 тис. грн., «рятуючи» сина від кримінальної відповідальності » Новини Житомира
 
 


65-річна жінка з Черняхова перерахувала шахраям 10 тис. грн., «рятуючи» сина від кримінальної відповідальності

Автор: news_maker від 14-06-2023, 19:08, переглядів: 10


Ошуканці телефонують та, назвавшись лікарем, поліцейським, адвокатом чи прокурором, повідомляють про неприємності або раптову хворобу у ваших близьких. Поки ошелешений співрозмовник намагається себе опанувати, злодії переконують їх, що можна зарадити біді, сплативши значну суму «на лікування» або «відшкодування збитків». Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Днями така ситуація сталася з 65-річною жителькою смт Черняхова. Незнайомець, назвавшись правоохоронцем, повідомив пенсіонерці про тяжке травмування людини її сином. І тут же запропонував «залагодити проблеми» грошима. Жінка переказала на вказаний ним рахунок 10 тисяч гривень. І лише згодом зателефонувала синові ті дізналася, що у нього все гаразд», – йдеться у повідомленні.

Наразі слідчі Житомирського райуправління поліції встановлюють причетного до події у межах кримінального провадження за ст. 190 (Шахрайство) КК України.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: