Віталій Бунечко відвідав Райківську виправну колонію: вражений ремонтами, задоволений модернізацією » Новини Житомира
 
 


Віталій Бунечко відвідав Райківську виправну колонію: вражений ремонтами, задоволений модернізацією

Автор: news_maker від 14-06-2023, 19:12, переглядів: 17


13 червня, під час робочої поїздки до Бердичівського району, начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко ознайомився з роботою Райківської виправної колонії №73, де відбувають покарання понад 500 засуджених. Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОВА.

«Приємно вразило, що попри обмежені можливості у фінансуванні будівельних робіт, керівництво установи знаходить можливості для проведення поточних ремонтів, як у приміщеннях, де працює персонал колонії, так і в будівлях, де перебувають засуджені. На це спрямовуються кошти, що надходять за виготовлену виробничими потужностями колонії з обробки деревини та благодійна допомога», — зазначив Віталій Бунечко.

В установах відбування покарань області приділяють увагу модернізації системи відеоспостереження, що значно підвищує ефективність охорони периметра та загалом дотримання режиму на території колонії.

Навіть у найважчий період повномасштабного вторгнення, установи відбування покарань області працювали без жодних ексцесів.







Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: