«Орден святого Пантелеймона»: у Житомирі номінували двох лікарів » Новини Житомира
 
 


«Орден святого Пантелеймона»: у Житомирі номінували двох лікарів

Автор: news_maker від 15-06-2023, 18:55, переглядів: 274


14 червня в КНП «Обласна клінічна лікарня їм. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради відбувся урочистий захід «Героїчна медицина: Вшанування праці цивільних та військових лікарів у війні», під час якого відзначили претендентів та переможців регіонального відбору конкурсу на присудження Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» у сезоні 2022 - 2023 рр.

Участь у заході брали заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко, директор Департаменту охорони здоров’я Житомирської ОВА Олександр Торбас, керівники медичних закладів області, голова Регіональної Ради Житомирської області Відзнаки «Орден Святого Пантелеймона» Костянтин Косяченко, Члени Поважної ради відзнаки «Орден Святого Пантелеймона», духовенство.

Відзнака за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» є громадською, має професійно-фахову спрямованість, присуджується за значні результати в галузі охорони здоров'я.

У цьому сезоні Відзнака «Орден Святого Пантелеймона» присуджується у номінації «За самовіддане служіння українському народу, мужність і стійкість у боротьбі за здоров’я українців, за свободу та незалежність України у війні з російським агресором». Номінація розділена на 2 категорії, перша - цивільним медикам, друга – військовим медикам.

Переможцями регіонального відбору конкурсу на присудження Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» стали двоє медичних працівників.

У номінації «За самовіддане служіння українському народу, мужність і стійкість у боротьбі за здоров’я українців, за свободу й незалежність України у війні з російським агресором» (серед цивільних медиків) перемогу здобув Кушнір Микола Олегович - завідувач кардіологічного відділення КНП «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради.

У номінації «За самовіддане служіння українському народу, мужність і стійкість у боротьбі за здоров’я українців, за свободу й незалежність України у війні з російським агресором» (серед військових медиків) переможцем став Шубін Олег Володимирович - командир медичної роти 46 ОАЕМБр, лікар-хірург.

Переможці були відзначені дипломами за підписом голови Поважної ради відзнаки «Орден Святого Пантелеймона» Василя Князевича.

Переможці регіонального конкурсу стануть учасниками всеукраїнського конкурсного відбору, та матимуть шанс отримати Відзнаку. Нагородження цьогоріч відбудеться 9 серпня.

Також почесні грамоти сьогодні отримали 8 медичних працівників Житомирщини:

- Гордійчук Володимир Петрович - провідний лікар-нейрохірург приватного медичного центру м. Житомир "Медібор";
- Колесніков Олексій Леспович - лікар ортопед-травматолог Медичного центру "Асклепій";
- Чугрієв Анатолій Миколайович - Директор КНП "Обласний центр крові" Житомирської обласної ради;
- Грішина Тетяна Сергіївна - завідувач кабінету обліку та медичної статистики КНП "Житомирська обласна дитяча лікарня" Житомирської обласної ради;
- Цюзь Микола Дмитрович - завідувач хірургічного відділення КНП "Госпіталь ветеранів війни" Житомирської обласної ради;
- Буковський Сергій Пилипович - лікар-хірург відділення загальної та малоінвазивної хірургії, лікар-хірург судинний КП "Лікарня №2 ім. В.П. - Павлусенка" Житомирської міської ради;
- Шубіна Сніжана Вікторівна - головна медична сестра КНП "Обласний протитуберкульозний диспансер" Житомирської обласної ради;
- Герасимчук Наталія Леонідівна - медичний директор з медичної роботи КНП "Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського" Житомирської обласної ради.


















Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: