Хотів «налякати» знайомого: поліцейські розшукали причетного до підпалу магазина у Баранівській громаді » Новини Житомира
 
 


Хотів «налякати» знайомого: поліцейські розшукали причетного до підпалу магазина у Баранівській громаді

Автор: news_maker від 15-06-2023, 20:42, переглядів: 9


Повідомлення про пожежу у крамниці, що розташована у смт Першотравенську, надійшло до поліції уночі 14 червня. За висновком співробітників ДСНС, ймовірною причиною її виникнення став підпал. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Вогнем було пошкоджено частину закладу, будівельні матеріали та інструменти. Поліцейські вилучили з місця події сірники, залишки скляних пляшок та фрагменти тканини.

У ході подальшого розслідування оперативники встановили, що до правопорушення може бути причетним 46-річний житель смт Першотравенська. Його розшукали за місцем проживання, де провели невідкладні слідчі дії та вилучили речові докази», – йдеться у повідомленні.

Чоловік визнав, що напередодні між ним та 36-річним власником закладу виник конфлікт, тож він таким чином вирішив помститися. Він завчасно підготував кілька скляних пляшок з гнітом, попередньо заповнивши паливно-мастильними матеріалами. Вночі підпалив їх та кинув у вікно торговельного закладу.

Слідчі Звягельського районного відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) КК України. Сума завданих матеріальних збитків встановлюється.

За чинним законодавством причетному та такі дії може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 10 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: