У Житомирі чоловік побив та відібрав цінні речі у містянина, а рідним сказав, що знайшов » Новини Житомира
 
 


У Житомирі чоловік побив та відібрав цінні речі у містянина, а рідним сказав, що знайшов

Автор: news_maker від 18-06-2023, 14:22, переглядів: 326


Увечері 12 червня до Житомирського райуправління поліції звернувся 49-річний містянин. Він розповів, що малознайомий чоловік на вулиці відібрав у нього мобільний телефон з документами, а потім ще й побив. Все сталося після чаркування в одному із закладів на околиці міста. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Жодних відомостей про нападника чоловік не надав, оскільки познайомився з ним за кілька годин перед грабунком.

Оперативники кримінальної поліції провели низку розшукових заходів, переглянули записи камер відеоспостереження неподалік місця події та майже покроково встановили маршрут руху причетного. Так вдалося встановити його особу», – йдеться у повідомленні.

Менш ніж за добу правоохоронці розшукали 25-річного чоловіка за 80 кілометрів від обласного центру, в одному з сіл Бердичівського району. З його оселі вилучили майно потерпілого. Як виявилось, чоловік пояснив рідним, що знайшов ґаджет в обласному центрі.

Слідчі Житомирського райуправління поліції затримали його та повідомили про підозру в учиненні пограбування (ч. 4 ст. 186 ККУ) та крадіжці документів (ч. 3 ст. 357 ККУ). Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу, поліцейські ініціюють тримання під вартою.

За вчинене чоловікові загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

Також встановлено, що він є фігурантом низки кримінальних проваджень, відкритих за вчинення майнових злочинів на Вінниччині та у м. Києві.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: