Дізнайся першим – де найдешевша автоцивілка в Житомирі? » Новини Житомира
 
 


Дізнайся першим – де найдешевша автоцивілка в Житомирі?

Автор: news_maker від 19-06-2023, 17:43, переглядів: 25


Одним з обов'язкових видів страхових полісів є страховка відповідальності власників наземних транспортних засобів (ОСЦПВ), також відома як "автоцивілка". Цей поліс захищає водіїв від фінансових втрат, які можуть виникнути внаслідок дорожньо-транспортних пригод, де вони є винуватцями.

Як власнику автомобіля в Житомирі, вам, безперечно, потрібна страховка ОСЦПВ, яка не тільки надасть вам захист, але й не обтяжить ваш бюджет.

Скільки коштує автоцивілка в Житомирі?



В середньому ставка на ОСЦПВ в Житомирі варіюється від 900 грн до 4000 грн. Така велика різниця між можливими цінами обумовлена наступними факторами:

- тип транспортного засобу;
- розмір двигуна;
- місце реєстрації власника;
- наявність та розмір франшизи;
- додаткове покриття;
- пільги.

Саме ці аспекти впливають на ціноутворення автоцивілки в Житомирі.

Як підібрати вигідну пропозицію по страховці на авто?



Давайте розглянемо прості способи знайти недорогу та вигідну автоцивілку онлайн в Житомирі:

1. Порівняйте ціни онлайн. Багато страхових компаній мають свої сайти, де ви можете розрахувати вартість через спеціальний калькулятор ОСЦПВ. Зверніть увагу на декілька провідних страхових компаній в Житомирі та порівняйте їхні пропозиції. Врахуйте покриття, умови та, звичайно ж, ціни.
2. Зверніть увагу на додаткові покриття. При виборі страховки ОСЦПВ не забувайте про додаткові покриття, які можуть забезпечити більший захист для вас і вашого автомобіля. Хоча це може збільшити загальну вартість полісу, воно може бути цінним додатковим захистом.
3. Зверніться до служби підтримки. Деякі страхові компанії надають цілодобовий сервіс підтримки – це може бути важливим фактором при виборі страхової компанії, особливо якщо ви часто використовуєте своє авто.

Відповідь експерта Finance.ua: страховка ОСЦПВ є обов'язковим полісом, тому необхідно вибрати надійну страхову компанію, яка надасть вам не тільки доступну ціну, але й якісний сервіс.

Рейтинг страхових компаній: автоцивілка від надійних страхових партнерів



На Finance.ua ви можете порівняти пропозції від різних компаній:

- Оранта;
- Європейський страховий альянс;
- Еталон;
- Інго;
- УСГ;
- Аркс;
- Євроінс Україна;
- Уніка;
- Universalna;
- ВУСО.

Зробити страховку для авто онлайн зручно: вам потрібно ввести необхідні дані, оплатити договір і завантажити його у свій телефон. Це триватиме не більше ніж 15 хвилин.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: