У Житомирі капітально відремонтують 88 ліфтів у 53 багатоповерхівках » Новини Житомира
 
 


У Житомирі капітально відремонтують 88 ліфтів у 53 багатоповерхівках

Автор: news_maker від 19-06-2023, 18:44, переглядів: 45


15 червня відбулося засідання комісії з конкурсного відбору поданих заявок та визначення об’єктів капітального ремонту ліфтів у багатоквартирних будинках, розміщених на території Житомирської громади, на умовах співфінансування. Про це повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

Цього року надійшли 53 заявки на капремонт 88 ліфтів на загальну суму 6 197,524 грн. З бюджету громади виділено 5 млн гривень на зазначені цілі.

За умовами конкурсу, переможців визначають за відсотком співфінансування співвласників по відношенню до кошторисної вартості.

Цьогоріч об’єму передбачуваних бюджетних коштів вистачило на всі цінові пропозиції учасників конкурсу. Навіть більше, залишилися кошти, передбачені на зазначені цілі, – близько 800 тис грн.

Тому в управлінні житлового господарства, головного розпорядника бюджетних коштів, розглядають можливість проведення ще одного конкурсу:

«Кількість охочих капітально полагодити ліфти велика, бо вони мають здатність ламатися. Ближче до серпня-вересня плануємо оголосити ще один конкурс для використання залишку бюджетних коштів», – повідомляють в управлінні.


Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: