На Житомирщині слідчий поліції врятував жінку від самогубства » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині слідчий поліції врятував жінку від самогубства

Автор: news_maker від 19-06-2023, 19:34, переглядів: 204


Увечері 18 червня до Бердичівського райвідділу поліції надійшло тривожне повідомлення про жінку на даху багатоповерхівки, яка має намір стрибнути донизу. Мешканці триповерхового будинку вчасно помітили її та одразу ж повідомили на спецлінію «102». Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

На місце події одразу ж прибули екіпаж сектору реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Бердичівського районного відділу.

Про подію поліцейські сповістили відповідні екстрені служби – медиків та рятувальників.

Тим часом старший слідчий Денис Лесик разом з колегою-патрульним горищем дістався до жінки. Вона вже ледве трималася за покриття даху.

«Діяти слід було дуже акуратно, адже будь-який необережний рух міг призвести до фатального кроку. Дістатися до жінки було проблематично, тож я постійно розмовляв з нею, тим самим відволікаючи від її намірів. І підходив ближче. В якийсь момент взяв її за руку і тримав аж до прибуття рятувальників. За допомогою пожежної драбини ми спустилися донизу», – розповідає поліцейський.

Надалі 30-річну бердичівлянку передали під опіку лікарів для надання їй необхідної допомоги.

Правоохоронці сподіваються, що в житті врятованої жінки все налагодиться і вона ніколи більше не зважиться на такий вчинок.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: