З нагоди річниці створення 115-ї окремої бригади тероборони України, військовим вручили подяки та пікап » Новини Житомира
 
 


З нагоди річниці створення 115-ї окремої бригади тероборони України, військовим вручили подяки та пікап

Автор: news_maker від 27-06-2023, 19:54, переглядів: 53


Начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко привітав сьогодні бійців та офіцерів 115-ї окремої бригади територіальної оборони України з п’ятою річницею її створення. Начальник ЖОВА вручив їм подяки та передав для розвідників бригади черговий пікап. Про це повідомив начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

За такий короткий час 115 бригада стала справжньою бойовою частиною українського війська. Хлопці та дівчата несуть службу на кордоні з білоруссю і саме вони є одним з важливих чинників того, що ворог не наважується атакувати Україну з цього напрямку.
Один з батальйонів бригади, зараз бере безпосередню участь у звільнені від окупантів Сходу України. Воїни з Житомирщини, щодня проявляють героїзм та ризикуючи життям здобувають унікальний бойовий досвід. Вже скоро наші герої мають повернутися на рідну Житомирщину де їх з нетерпінням чекають. Бунечко зазначає, що ми завжди будемо пам’ятати тих, хто власним життям захистив нас від російської навали.

«Головною особливістю 115-ї окремої бригади територіальної оборони є те, що вона стала справжнім бойовим братерством для тисяч жителів Житомирщини, які з перших днів повномасштабного вторгнення росії стали добровольцями, взявши до рук зброю, щоб у складі Збройних сил України боронити нашу Незалежність. Нещодавно багато хто з них був юристом, фермером, програмістом чи водієм тролейбуса, а тепер усі вони — воїни-захисники. Вони Народний спротив, який дає відсіч ворогу! Щодня кожен з бійців демонструє військову майстерність, сміливість та безумовну вірність Батьківщині. Переконаний, що 115-та бригада займе своє почесне місце в історії нашої Перемоги», – каже Віталій Бунечко.




Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: