Відбулася колегія управління культури облдержадміністрації » Новини Житомира
 
 


Відбулася колегія управління культури облдержадміністрації

Автор: admin від 20-06-2013, 21:22, переглядів: 1 824

Відбулася колегія управління культури облдержадміністрації

20 червня в Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олега Ольжича відбулося планове засідання колегії управління культури Житомирської обласної державної адміністрації. На колегію, яку провів начальник управління Юрій Градовський, були запрошені начальники відділів культури райдержадміністрацій і міськвиконкомів.
Засідання колегії розпочалося із вручення грамот управління культури облдержадміністрації та нагород за кращий аматорський художній колектив, яку отримав народний фольклорний колектив Калинівського сільського будинку культури Лугинського району «Калинонька». Також голова Федерації профспілок Житомирської області Неля Паламарчук від імені президії ради Федерації профспілок за багаторічну та сумлінну співпрацю вручила грамоту директору Житомирського академічного українського музично-драматичного театру ім. Івана Кочерги Наталії Ростовій.
На колегії розглядалися питання, що стосувалися роботи обласної бібліотеки для дітей Житомирської обласної ради, організації роботи закладів культури м. Бердичева з дітьми та молоддю. Також йшла мова про роботу відділу культури і туризму Бердичівської райдержадміністрації по виконанню плану заходів щодо розвитку бібліотечної справи на період до 2015 року та проблеми і перспективи забезпечення доступу людей з обмеженими фізичними можливостями до закладів культури області. Окрім цього, обговорювалося питання про розгляд клопотань про присвоєння почесних звань "Заслужений діяч мистецтв України", "Заслужений працівник культури України" та виконання рішення колегії управління культури від 26.12.2012 р. № 5/6 "Про підсумки проведення атестації аматорських колективів на підтвердження звання "народний", "зразковий".
Прес-служба облдержадміністрації
Відбулася колегія управління культури облдержадміністрації

Відбулася колегія управління культури облдержадміністрації

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: