Понад сотня житомирських дітей повернулися з відпочинку у Буковелі » Новини Житомира
 
 


Понад сотня житомирських дітей повернулися з відпочинку у Буковелі

Автор: news_maker від 28-06-2023, 20:10, переглядів: 30


16 червня 109 дітей окремих цільових категорій повернулися з літнього відпочинку в Буковелі. Шістнадцятирічна Дар’я та чотирнадцятирічна Ксенія – з-поміж них. Кажуть, вразили Карпати, люди та те, як табір об’єднав їх. Про це повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

«Ми знайшли справжніх друзів. Артек – це не просто гарне місце, а насамперед люди. Тепер ми спілкуємося кожного дня», – радіють дівчатка. Сьогодні вони та ще понад сотня дітей діляться враженнями від відпочинку. Кажуть, 14 активних днів у таборі «Артек-Буковель» стали для них незабутніми.

17-річний Гліб Васильєв показує дипломи, які восьмий загін отримав за танцювальні та спортивні досягнення. Гліб також вперше побачив гори. А 16-річний Антон Ващенко вже був у горах взимку, але мріяв побачити їх саме літніми. «Літні ще кращі, особливо, коли туман стелиться».

«Все було круто, гарні умови, харчування… Мені дуже сподобалося «Озеро Молодості» в Буковелі та контактний зоопарк «Гуцул Ленд», катання на підйомниках… Враження неймовірні..», – каже захоплено Ксенія.

Діти залишають на прапорі свої імена та пишуть слова: «Дуже дякую. Ксенія», «Дякую за подорож!», «Перемоги! Валерія», «Україна – понад усе!»…

Сергій Сухомлин отримує подарунок з дитячих рук. Каже, подарований дітьми стяг висітиме на видноті. «Ці неймовірні враження – це найкраще, що можна почути від діток під час війни», – говорить міський голова.

«Путівки для дітей придбали за кошти місцевого бюджету, а також і транспортні послуги…Важливо, щоб дітки, в життя яких корективи внесла війна, відпочили не тільки фізично, а й емоційно та психологічно», – говорить Ольга Юрченко, директорка Житомирського міського центру соціальних служб.

Табір об’єднав дітлахів. Вони демонструють рожеві ниточки на руках, які пов’язали в останній день відпочинку в Карпатах. Тепер, кажуть, вони нерозлучні, тому що з’єднані браслетками дружби. «Мрії здійснюються, – посміхається Дар’я і Ксенія. – Але треба вірити, а ще – щоб поруч були люди, які допоможуть цю мрію здійснити».








Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: