У Житомирі вшанували пам'ять наших Героїв та тих хто зробив свій внесок у розбудову Держави » Новини Житомира
 
 


У Житомирі вшанували пам'ять наших Героїв та тих хто зробив свій внесок у розбудову Держави

Автор: news_maker від 28-06-2023, 20:36, переглядів: 59


28 червня Україна відзначає 27-му річницю прийняття Конституції. Український народ зробив свій вибір і сьогодні відстоює його зі зброєю проти московської агресії, захищаючи українську історію та надбання, майбутнє своїх дітей. І саме Конституція України є моральним орієнтиром у цій війні.

Учасники заходу покладанням квітів до пам’ятних дошок та меморіалів вшанували відомих українських діячів, дотичних до становлення сучасної Конституції України — В’ячеслава Чорновола, Михайла Грушевського, а також загиблих військовослужбовців — борців за Незалежність України у російсько-українській війні.

Демократія, верховенство права, рівність громадян, незалежність і територіальна цілісність своєї держави, європейський цивілізаційний вибір – цінності, що юридично закріплені на найвищому рівні.

Конституцією закріплений суверенітет України та недоторканість нашої території. Наш спротив російському вторгненню – це наш конституційний обов’язок. Українці стійкі та нескорені у цій війні!

«Боротьба за правду – священна. Саме тому Україна Переможе! Зі святом, з Днем Конституції, Житомире!», – сказав житомирський міський голова Сергій Сухомлин.




















Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: