Драгер зашкалював: у Житомирі на Кибальчича затримали п’яного водія » Новини Житомира
 
 


Драгер зашкалював: у Житомирі на Кибальчича затримали п’яного водія

Автор: news_maker від 10-07-2023, 21:46, переглядів: 202


У неділю, близько 9-ї години, на вулиці Кибальчича, за порушення ПДР патрульні зупинили авто Volkswagen. Під час спілкування та перевірки документів у водія патрульні виявили відсутність посвідчення на право керування та очевидні ознаки алкогольного сп'яніння. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Підозру інспекторів підтвердив алкотестер Драгер —⬆.⬆⬆ проміле, а це означає, що рівень алкоголю в організмі чоловіка перевищував 5 проміле.

Отже, на правопорушника патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп‘яніння) та за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки) КУпАП», – йдеться у повідомленні.

Довідково: за вихідні патрульні відсторонили від керування 27 водії, за кожним із випадків виявлення ознак сп'яніння у керманичів, патрульні склали відповідні адміністративні матеріали, які будуть направлені до суду.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: