Житло для ВПО: у Житомирі збудують чотири багатоквартирні будинки, куди заселять понад 400 переселенців » Новини Житомира
 
 


Житло для ВПО: у Житомирі збудують чотири багатоквартирні будинки, куди заселять понад 400 переселенців

Автор: news_maker від 17-07-2023, 21:31, переглядів: 26


У Житомирі збудують чотири багатоквартирні будинки для ВПО. У будинки планують заселити понад 400 внутрішньо-переміщених осіб. Орієнтовна кількість квартир – не менше 110. Житло буде введено в експлуатацію у 2024 році. Про це повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

Наразі розробляється проєкто-кошторисна документація на будівництво. Будинки на чотири поверхи збудують за кошти Єврокомісії. За грантові кошти і облаштують квартири базовими меблями й побутовою технікою. Сума гранту – 8 млн євро. Підведення інженерних мереж, благоустрій території та облаштування укриття здійснюватиметься за кошти місцевого бюджету: на сьогодні попередньо передбачено 76 млн грн.

Житомир, Чернівці, Дубно, Ковель, Львів, та Макарів – міста, які увійшли до програми «Житло для внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та відновлення звільнених міст в Україні». В межах проєкту підрядники будуть визначені у 2023 році для виконання контрактів.

Будівельні компанії, які бажають взяти участь у проєкті та будівництві житла у Житомирі, запрошуються до попереднього відбору.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: