На Електровимірювачі триває шестиденний квест для молоді » Новини Житомира
 
 


На Електровимірювачі триває шестиденний квест для молоді

Автор: news_maker від 18-07-2023, 13:12, переглядів: 5


Перші 24 учасники гри стартували... Чотири команди по 6 гравців шукають таємні документи... Максимальний час - 60 хв, та впоратися треба якнайшвидше. Так розпочався масштабний пригодницький квест на території Електровимірювача.

16-річна Мілана Артеменко прийшла на квест разом зі своїми подружками та сестрою. Команда дівчат гратиме під номером два. Дівчата брали участь у всіх квестах, які організовує молодий активіст Назар Мудрий. Кажуть, отримують драйв, коли виконують певні завдання для руху за сюжетом.

Згуртована командами молодь на емоційному піднесенні намагається подолати перешкоди. Перша - пройти через прохідну. Для цього необхідно виконати завдання - сказати охоронцю пароль, який є пропуском на територію. На циферблатах за допомогою підказок - стрілок та вказівок - команди віднаходять кожна свою цифру і рухаються далі своїми маршрутами...

Зустрічаємо на території знайомих нам дівчат, які тримають дві мапи. Мілана з подружками розглядають на карті збільшеного масштабу певну точку, виділену червоним радіусом, - сюди їм і треба дістатися (ред.- не називаємо в інтересах гри). "Там знаходиться наступна підказка - вже третя на нашому маршруті до фінішу", - з азартом швидко пояснюють учасниці і біжать у визначеному напрямку....

І поки команда дівчат шукає чергову підказку, стають чутними викрики хлопців з команди №3. Вони знайшли таємні документи!

Через деякий час щасливчики виходять із темної будівлі, тримаючи в руках те, що шукали. Їм знадобилося 37 хвилин, щоб справитися із завданням. "Підказки, звичайно, допомогли, але більше - наша спритність і згуртованість. Ми розбилися по кімнаті, і кожен шукав у своєму квадраті", - розкривають секрет хлопці.

Та поки їм ще зарано святкувати перемогу, бо переможцями квесту стануть ті, хто знайде документи за найкоротший проміжок часу. Попереду ще 5 днів квестової гри, і кожного дня гратимуть нові команди. Загалом же на квест зареєструвалося 552 гравці. Результати підіб'ють по завершенню.

Це вже шостий квест, який організовує молодий активіст, волонтер та громадський діяч Назар Мудрий. Найбільший, каже він, був у міському парку в літаку - зібрав 839 учасників та учасниць.

Ця ж квестова гра відбувається в межах реалізації Гранту для обдарованої молоді Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міської ради.













Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: