У Звягельській громаді відкрили меморіальну дошку та футбольне поле в пам'ять про воїна-захисника Артура Гриценка » Новини Житомира
 
 


У Звягельській громаді відкрили меморіальну дошку та футбольне поле в пам'ять про воїна-захисника Артура Гриценка

Автор: news_maker від 19-07-2023, 21:25, переглядів: 230


У Наталівській гімназії Звягельської громади відкрили меморіальну дошку та футбольне поле зі штучним покриттям в пам'ять про Артура Гриценка – воїна-захисника, який загинув 22 квітня 2022 року, захищаючи Україну від збройної агресії росії. Про це повідомляє Звягельська міська рада.

«Артур Гриценко був футболістом. Тому батьки Артура – Володимир і Надія Гриценки вирішили подарувати сучасний спортивний майданчик дітям, які проживають в селі Наталівка, аби вони могли тренуватися та грати у футбол.

Вартість майданчика становить два мільйони гривень.

Як і заведено, лунав Гімн України, хвилиною мовчання вшанували загиблих Героїв, виступали батько Артура Володимир Гриценко, міський голова Микола Боровець та директор гімназії Людмила Прищепа», – йдеться у повідомленні.

Після відкриття футбольного поля стартували змагання серед учнів гімназії від міський Центр фізичного здоров'я населення Cпорт для всіх. А на завершення діти отримали подарунки та солодощі.

Відтепер майданчик буде місцем зустрічей, ігор, великих мрій, де сміх і радість перемагають будь-які труднощі!




Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: