Поліцейські Житомирщини заблокували вільне перебування в Україні двох кримінальних громадян ворожих країн » Новини Житомира
 
 


Поліцейські Житомирщини заблокували вільне перебування в Україні двох кримінальних громадян ворожих країн

Автор: news_maker від 23-07-2023, 21:04, переглядів: 56


Днями оперативники відділу міграційної поліції ГУНП області у межах своїх повноважень звернулися до обласного УДМС України в області з поданнями про примусове видворення білоруса та росіянина. Обидва вчинили на території нашої держави злочини та відбули покарання у виправних установах Житомирщини. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Перший з них притягувався до кримінальної відповідальності за пограбування. Другий – відбув покарання за вчинення низки крадіжок. Днями обидва чоловіки, віком 48 та 43 років, звільнилися з пенітенціарної установи. Жодних законних підстав для їх подальшого перебування в Україні немає», – йдеться у повідомленні.

Відтак за поданням поліцейських Державною міграційною службою було прийнято рішення про видворення іноземців.

14 та 17 липня оперативники міграційної поліції разом з колегами з УДМС доставили чоловіків до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, звідки обидва покинуть територію України.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: