Начальника служби логістики однієї з військових частин викрито на привласненні тепловізорів та камер нічного бачення » Новини Житомира
 
 


Начальника служби логістики однієї з військових частин викрито на привласненні тепловізорів та камер нічного бачення

Автор: news_maker від 23-07-2023, 21:33, переглядів: 162


За процесуального керівництва Житомирської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону повідомлено про підозру офіцеру однієї з військових частин, дислокованої на Житомирщині.

Йому інкриміновано привласнення військового майна шляхом зловживання службовим становищем, вчинене в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 410 КК України).

Слідством установлено, що старший лейтенант ЗСУ, у період з жовтня 2022 по березень 2023 привласнив військове майно (камери нічного бачення та тепловізори) на загальну суму понад 3,2 млн грн.

Завдані державі збитки відшкодовані в ході досудового розслідування в повному обсязі.

Досудове розслідування проводить ТУ ДБР, розташоване у м. Хмельницькому за оперативного супроводу відділу міграційної поліції ГУНП в Житомирській області.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: