На Житомирщині СБУ повідомила про підозру тіктокерці, яка закликала бомбити Львів » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині СБУ повідомила про підозру тіктокерці, яка закликала бомбити Львів

Автор: news_maker від 2-08-2023, 18:45, переглядів: 34


Співробітники Служби безпеки продовжують фіксувати будь-які спроби поширення антиукраїнських закликів та реагувати на них.

За даними спецслужби, цього разу у протиправній діяльності підозрюється 27-річна коростенка, яка схвалювала нанесення державою-терористкою ракетних ударів по Львову.

Як встановили контррозвідники та слідчі СБУ, до обстрілів центрального міста Західної України жінка закликала під час онлайн-трансляції у соцмережі TikTok.

Фігурантка знала, що саме у цей час країна-терористка завдавала чергових ракетних ударів по Україні, також була загроза атаки ударними БпЛА.

Втім, коли під час спілкування з тікток-аудиторією один із гостей стріму зазначив, що рашисти саме у цей момент б'ють по Львову, коростенка заявила, що «так їм і треба» – немає чого їм «розслаблятися».

Нагадаємо, що того дня внаслідок влучання ворожих ракет у жилі багатоквартирні будинки Львова загинули 10 осіб, ще 42 людини постраждали.

На підставі зібраних доказів слідчі Служби безпеки повідомили тікток-блогерці про підозру у публічних закликах до підтримки рішень та дій держави-агресора, тобто у вчиненні кримінального проступку за ч.1 ст.111-1 Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні завершено. Обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.

Заходи з документування проводили контррозвідники та слідчі Управління СБ України в Житомирській області за процесуального керівництва Житомирської обласної прокуратури.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: