На пасажирському автомобільному транспорті проведуть профілактичні заходи » Новини Житомира
 
 


На пасажирському автомобільному транспорті проведуть профілактичні заходи

Автор: news_maker від 3-08-2023, 18:02, переглядів: 7


З 4 до 31 серпня 2023 року на пасажирському автомобільному транспорті «Автобус – 2023» проведуть комплекс профілактичних заходів. Про це повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

«Відділ державного нагляду (контролю) у Житомирській області Укртрансбезпеки та працівники Управління патрульної поліції в Житомирській області проведуть рейдові перевірки щодо дотримання пасажирськими автомобільними перевізниками вимог безпеки на маршрутах руху», – йдеться у повідомленні.

Першочергово перевірятимуть відповідність технічного стану транспортних засобів, їх зовнішнього та внутрішнього спорядження (екіпірування), обов’язкове проведення передрейсових медичних оглядів водіїв та передрейсових технічних оглядів автобусів при виїзді з автогосподарств, контроль за дотриманням умов режимів праці та відпочинку водіями автобусів, обов’язкове зберігання автобусів у місцях стоянок, забезпечення вимог безпеки при перевезенні організованих груп дітей, наявність дозвільних документів на здійснення пасажирських перевезень тощо.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: