На Коростенщині на місцевому ринку виявили нелегальний продаж цигарок та алкоголю » Новини Житомира
 
 


На Коростенщині на місцевому ринку виявили нелегальний продаж цигарок та алкоголю

Автор: news_maker від 3-08-2023, 18:25, переглядів: 97


1 серпня поліцейські Коростенського райуправління провели профілактичний рейд на місцевому ринку. До складу групи увійшли дільничні офіцери, працівники сектору реагування патрульної поліції та поліцейські офіцери громади. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«В одному з торговельних кіосків правоохоронці виявили продаж цигарок та алкогольних напоїв без відповідних дозвільних документів. Поліцейські вилучили понад 900 пачок цигарок та близько 20 літрів спиртного сумнівного походження», – йдеться у повідомленні.

Відносно 56-річної місцевої жительки, яка займалась незаконною торгівлею, склали адміністративні протоколи за ст. 164 (Порушення порядку провадження господарської діяльності) та за ст. 156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями та тютюновими виробами) КУпАП. Всі матеріали нині направлені до суду для прийняття відповідних рішень.

За чинним законодавством жінці може загрожувати до 34 000 гривень штрафу з конфіскацією предметів торгівлі та виручки, одержаної від продажу нелегальної продукції.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: