Реєстрація ФОП в Україні » Новини Житомира
 
 


Реєстрація ФОП в Україні

Автор: news_maker від 5-08-2023, 19:01, переглядів: 10


У разі виникнення будь-якої бізнес ідеї необхідно подбати про її втілення в реальність. Кожна людина, яка бажає створити власну комерційну організацію для будь-якої бізнес діяльності, повинна обов'язково подумати про реєстраційний процес. Сьогодні існує кілька поширених варіантів реєстрації власного бізнесу, одним із яких є безпосередня реєстрація фізичної особи. Скорочено це називається ФОП. Реєстрація ФОП – послуга, яку готова надати українська компанія Consulting-Top. Звернувшись сюди, можна бути впевненим у правильному оформленні документів.

Усім людям, які вперше вирішили випробувати себе як підприємця, рекомендується звернути увагу на просту, спеціально розроблену Мінфіном, інструкцію. Це покрокові рекомендації щодо реєстрації фіз особи – підприємця. Отже, які кроки треба зробити першочергово? Рекомендується визначитися з оптимальною безпосередньо собі системою оподаткування, а також вибрати код виду економічної діяльності, названий абревіатурою КВЕД.

Існує кілька значних переваг, відповідно до яких реєстрація у вигляді ФОП стала настільки поширеною. Як головну гідність численні підприємці називають реальну можливість працювати у спрощеному оподаткуванні, яке є прийнятним для переважної більшості власників власного бізнесу. Що являє собою можливість провадити діяльність таким чином? Кожному непоінформованому з подібним питанням підприємцю рекомендують уникнути його суть. Спрощена система оподаткування передбачає лише одноразову виплату певного податку.

Важливо знати: відповідно до вибору спрощеного оподаткування, кожен підприємець не матиме можливості займатися бізнесом, пов'язаним з азартними іграми, різними лотереями. Не можна займатися видобутком та дорогоцінними металами, обміном валюти. Забороняється працювати як аудитор, директор підприємства. Є й інші обмеження, які змушують багатьох підприємців вибирати інший тип реєстрації свого бізнесу. Детальніше про це в контексті України викладено на веб сайті згаданої компанії "Consulting-Top".

Також компанія "Consulting-Top" пропонує повний комплекс бухгалтерських послуг для ФОП усіх груп та фопм оподаткування. Наша команда професійних юристів та бухгалтерів допоможе у вирішенні Ваших фінансових та бізнес питань, та у разі необхідності надасть кваліфіковані юридичні, аудиторські чи бухгалтерські послуги для вашого бізнесу.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: