Житомирське «Полісся» розгромило ФК «Олександрію» на виїзді » Новини Житомира
 
 


Житомирське «Полісся» розгромило ФК «Олександрію» на виїзді

Автор: news_maker від 28-08-2023, 14:27, переглядів: 19


25 серпня в рамках 5-го туру УПЛ житомирське «Полісся» на виїзді зустрілось із ФК «Олександрія», з однойменного міста Кіровоградської області. Перший тайм команди провели доволі спокійно, з невеликою кількістю небезпечних моментів, хоча й перевага була на стороні «вовків». Та в результаті на перерву обидва клуба пішли з нульовим результатом.

І дійсно, обидві команди у другому таймі почали грати активніше, навіть попри дощову погоду. І хоча спочатку ініціатива була на боці «Олександрії», перший гол від ФК «Полісся» на 77-ій хвилині змінив хід гри. Він став дебютним для Олександра Назаренка.

Так під час матчу і сталося. Вже на 80-й хвилині другий гол у ворота суперника забив Бені Макуана. А на 88-й хвилині автором третього м’ячу став Пилип Будківський. Рахунок матчу – 0:3 на користь «Полісся».

Не повпливало на гру й те, що за «Олександрію» грає син Юрія Калітвінцева Владислав. Говорить, грали не проти сина, а проти усієї команди. Здобувши третю перемогу в УПЛ, житомирське «Полісся» піднялось на другу сходинку турнірної таблиці, «Олександрія» ж посіла шосте.

Категорія: Спорт / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: