У Малині боржник сплатив до бюджету міської ради 190 тис. грн за незаконне користування земельною ділянкою » Новини Житомира
 
 


У Малині боржник сплатив до бюджету міської ради 190 тис. грн за незаконне користування земельною ділянкою

Автор: news_maker від 30-08-2023, 20:17, переглядів: 127


За принципової позиції прокурорів Малинського відділу Коростенської окружної прокуратури боржник сплатив до бюджету Малинської міської ради 190 тис. грн за незаконне користування земельною ділянкою. Про це повідомляє пресслужба Житомирської обласної прокуратури.

Наразі кошти реально перераховані територіальній громаді.

Йдеться про несплату власником майнового комплексу за користування 5,2 га землі комунальної власності вартістю понад 9 млн грн. Свого часу він придбав нерухомість – більше десяти виробничих та офісних приміщень, але договір про оренду землі, на якій вони розташовані, не уклав.

Відповідно, майже протягом року – з грудня 2019 по серпень 2020 роки незаконно користувався землею, нічого не сплачуючи до бюджету.

Прокурори, на захист інтересів територіальної громади, заявили позов про примусове стягнення з недобросовісного користувача значної суми боргу. Суд визнав вимоги прокуратури обґрунтованими, про що прийняв відповідне рішення.

З таким рішенням не погодився відповідач та звернувся до апеляційного суду. Проте вищою судовою інстанцією скаргу відхилено, а рішення Малинського районного суду залишено в силі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: