У Романівській громаді на одному із підприємств загинули двоє працівників, на чоловіків впала металева конструкція » Новини Житомира
 
 


У Романівській громаді на одному із підприємств загинули двоє працівників, на чоловіків впала металева конструкція

Автор: news_maker від 30-08-2023, 20:29, переглядів: 22


Повідомлення про констатацію смерті двох чоловіків надійшло до поліції від медиків 29 серпня близько 15:45. Про це повідомляє Житомирське районне управління поліції.

Для з’ясування обставин на місце події виїхали слідчо-оперативні групи відділення поліції № 5 (м. Чуднів) Житомирського райуправління та ГУ Нацполіції в області.

«Попередньо встановлено, що загиблі, місцеві жителі, 54 і 31 років, працювали на аграрному підприємстві. Того дня вони пакували квасолю у мішки, коли з невідомих причин на них впала металева конструкція. У результаті чоловіки отримали тілесні ушкодження, несумісні з життям», – йдеться у повідомленні.

За вказаним фактом слідчі відділення поліції №5 (м. Чуднів) відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України.

Нині призначено судово-медичну експертизу тіл загиблих, а також проводяться інші слідчі дії для встановлення всіх причин та обставин події.


Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: