У Житомирі на Польовій затримали двох чоловіків: один гуляв по вулиці з ножем, інший – крав мідні кабелі » Новини Житомира
 
 


У Житомирі на Польовій затримали двох чоловіків: один гуляв по вулиці з ножем, інший – крав мідні кабелі

Автор: news_maker від 30-08-2023, 20:37, переглядів: 132


У понеділок 28 серпня, близько 22-ї години, інспекторам роти ТОР надійшло повідомлення про хуліганство на майдані Польовому. Заявниця повідомила, що у дворі будинків ходить невідомий чоловік з ножем у руках. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Прибувши на місце події, охоронці порядку виявили чоловіка схожого за описом, який надала заявниця. Під час проведення поверхневої перевірки громадянина, патрульні виявили в нього ніж, схожий на холодну зброю. На місці події працювала слідчо-оперативна група.

Учора, близько 23-ї години, поліцейські отримали повідомлення про хуліганство на вулиці Короленка. Прибувши на місце події, інспектори встановили, що чоловік спеціально підготовленою палицею з гачком обривав мідні кабелі, схожі на телефонні», – йдеться у повідомленні.

Патрульні забезпечили охорону місця події та викликали слідчо-оперативну групу. Для надання правової кваліфікації діям чоловіків патрульні доставили їх до Житомирського районного управління поліції.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: