Маски для обличчя Leaders — краса та здоров’я вашої шкіри » Новини Житомира
 
 


Маски для обличчя Leaders — краса та здоров’я вашої шкіри

Автор: news_maker від 2-09-2023, 21:33, переглядів: 8


Доглядова косметика з Південної Кореї користується неабиякою популярністю в Україні завдяки унікальним формулам, натуральним інгредієнтам, високій якості та ефективності. Серед популярних південнокорейських продуктів — маски для обличчя Leaders, які можна замовити в онлайн-каталозі Watsons за доступною вартістю.

Якими бувають маски Leaders?

Маски для обличчя від корейського бренду Leaders представлені широким асортиментом.

1. Bio Healthy Brightening — доглядовий засіб на біоцелюлозній основі, призначений для інтенсивного зволоження та омолодження шкіри. До складу входять корисні ферменти та рослинні есенції, колаген, бісаболол, вітаміни групи Е. Маска насичує шкіру вологою та поживними речовинами, знімає подразнення та розгладжує зморшки. (Також ефективні маски з колагеном можна знайти у корейського виробника Enprani за посиланням www.watsons.ua/uk/14760/brand/enprani)
2. Bio Healthy Lifting — виріб з бобовими екстрактами, коензимом Q10 та антиоксидантами, призначений для відновлення пружності шкіри. Активно забезпечує клітини киснем, деактивує вільні радикали, протидіє грибкам та мікробам.
3. Mediu — багатофункціональна маска, яка глибоко очищує шкіру, інтенсивно зволожує, створює ефект ліфтингу та підвищує захисний бар’єр. До складу входять 17 типів амінокислот, а також корисні рослинні екстракти ромашки, полину, деревію тощо. Після застосування маски шкіра стає гладенькою і шовковистою, загоюються дрібні пошкодження та подразнення. Цей засіб ефективний для будь-якого типу шкіри.
4. Green Tea — виріб з екстрактами зеленого чаю, ромашки та клену пом’якшує та заспокоює шкіру, знімає подразнення. Також до складу входить касторова олія, яка запобігає сухості та лущенню шкіри. Перед застосуванням маску рекомендується охолодити.
5. Daily Wonders — ефективний засіб для очищення та детоксу шкіри будь-якого типу, у тому числі й чутливої. Містить активоване вугілля, екстракти зеленого чаю та вулканічний попіл, завдяки яким шкіра стає свіжою та сяючою всього за 15 – 20 хвилин.
6. Bamboo — маска з бамбуковими, ромашковими та кленовими екстрактами забезпечує максимальне живлення та зволоження шкіри.



Де Купити маски Leaders в Україні?

Придбати оригінальну південнокорейську косметику Leaders ви можете в нашому інтернет-магазині Watsons з доставкою в будь-який населений пункт України. В онлайн-каталозі представлений широкий вибір масок для обличчя, які забезпечать ідеальний догляд за шкірою — як екстрений, так і регулярний. Замовити потрібний косметичний засіб можна всього в кілька кліків, скориставшись зручними фільтрами та віртуальним кошиком.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: