Матч «Полісся» проти «Оболоні» закінчився перемогою житомирських вовків » Новини Житомира
 
 


Матч «Полісся» проти «Оболоні» закінчився перемогою житомирських вовків

Автор: news_maker від 6-09-2023, 12:01, переглядів: 13


У суботу відбувся матч 6-го туру Української Прем’єр-Ліги. У двобої зійшлися футбольні клуби «Полісся» та «Оболонь» на стадіоні у Житомирі. Вовки вирвали перемогу, забивши два голи у компенсований час. Першим відзначився півзахисник команди – Василь Грицук – на 97 хвилині гри. Частину матчу він дивився із лави запасних, однак на поле вийшов результативно.

На 99 хвилині гри у ворота суперника поцілив півзахисник команди «Полісся» – Артем Козак.

«Гра видалася бійцівською, напруженою, багато фолів, суперник багато лежав на полі. Моментами, мені здається, тягнув час. А ми молодці, не зважали на це. Продовжували гнути свою лінію і завдяки цьому здобули результат» — сказав півзахисник команди «Полісся» Артем Козак.

Автор першого голу – Василь Грицук – каже, гра «Оболоні» не змінилася з Першої Ліги, команда використовує різні способи боротьби задля перемоги.

«Це непоступлива команда, яка сама не грає й іншим не дає, заважає. І їй це вдавалося протягом 90 хвилин. Так, у нас були моменти, які ми не реалізували, але від того натиску, який ми зробили в кінці, трошки нам пощастило і ми забили» — розповів півзахисник команди «Полісся» Василь Грицук.

За результатами матчу футбольний клуб «Полісся» піднявся на друге місце у турнірній таблиці УПЛ, від першого його відділяє лише 2 бали. Наступний матч житомирські вовки зіграють 16 вересня проти одеського «Чорноморця».

Категорія: Спорт / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: