Працівницю медзакладу Коростеня викрили на антиукраїнській пропаганді » Новини Житомира
 
 


Працівницю медзакладу Коростеня викрили на антиукраїнській пропаганді

Автор: news_maker від 6-10-2023, 10:44, переглядів: 12


Служба безпеки продовжує заходи щодо притягнення до відповідальності активних поціновувачів агресивної політики кремля щодо України. Цього разу зловмисницею, яка вела активну антиукраїнську пропаганду в одній із заборонених соцмереж, виявилася жителька Коростеня, працівниця місцевого лікарняного закладу. Про це повідомляє Управління СБ України в Житомирській області .

«За даними досудового слідства, жінка поширювала ключові меседжі кремлівської дезінформації на власній сторінці.

Розміщений контент виправдовував російську агресію щодо нашої держави намірами так званого «очищення від бандерівщини і нацистських формувань».

При цьому в дописах вихвалялися «геройські» якості самих окупантів – «нєпобєдімих кадирівців» та «вєжлівих рєбят», які, на думку дописувачки, не можуть нікого образити і найближчим часом доведуть до логічного завершення «звільнення».

Натомість українських захисників позиціонували як «шайтанів» та раділи з їх «калібровки» внаслідок ворожих ударів», – йдеться у повідомленні.

Ініційоване СБУ експертне дослідження підтвердило, що поширені фігуранткою матеріали виправдовують агресію рф проти України і прославляють окупантів.

Під час проведених слідчих дій у помешканні жінки співробітники спецслужби вилучили мобільний телефон із доказами розміщення нею деструктивних дописів.

На підставі зібраних доказів слідчі СБУ повідомили фігурантці про підозру у неодноразовому поширенні матеріалів із виправдовуванням і визнанням правомірною збройної агресії рф проти України, а також глорифікацією її учасників, тобто у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.ч. 2 і 3 ст.436-2 Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні завершено. Обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.

Документування та розслідування проводили співробітники СБУ в Житомирській області за процесуального керівництва Житомирської обласної прокуратури.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: