Помер заслужений діяч мистецтв України Петро Даценко » Новини Житомира
 
 


Помер заслужений діяч мистецтв України Петро Даценко

Автор: news_maker від 10-10-2023, 14:14, переглядів: 133


Помер Петро Харитонович Даценко – заслужений діяч мистецтв України, кандидат мистецтвознавства, викладач Житомирського музичного фахового коледжу ім. В. С. Косенка та Житомирського університету ім. Івана Франка.

Про це повідомила Житомирська ОВА з наступними словами: "Просто страшна неочікувана звістка сколихнула сьогодні всю мистецьку спільноту Житомирської області. Пішов із життя Петро Харитонович Даценко".

З 1983 р. і по сьогодні Петро Харитонович працював у Житомирському музичному училищі імені В. Косенка заступником директора з навчальної роботи та викладачем класу духових інструментів.

У 1998–2005 рр. обіймав посаду заступника начальника управління культури Житомирської обласної державної адміністрації з питань діяльності театрів, філармонії та мистецьких навчальних закладів Житомирської області.

З 14 грудня 2010 року по 2018 рік Петро Харитонович працював генеральним директором КП «Житомирська філармонія» Житомирської обласної ради. Завдяки його господарському таланту заклад філармонії набув європейського вигляду як зовні, так і внутрішньо, був проведений капітальний ремонт приміщення.

За високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток музичного мистецтва України йому було присвоєно почесне звання «Заслужений діяч мистецтв України» (2012).

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: