У Житомирі жінка здала в оренду банківський рахунок, натомість отримала кредит на 35 тис. грн., який взяли шахраї » Новини Житомира
 
 


У Житомирі жінка здала в оренду банківський рахунок, натомість отримала кредит на 35 тис. грн., який взяли шахраї

Автор: news_maker від 12-10-2023, 18:56, переглядів: 34


Ошуканти пропонують охочим за грошову винагороду здати в тимчасову оренду свою банківську картку. Однак, замість заробітку, любителі «легких грошей» отримують борги. Про це повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«Днями до поліції звернулося подружжя містян. Жінка розповіла, що близько двох місяців тому побачила у соціальній мережі оголошення про оренду банківського рахунку. Прагнучи швидкого та легкого заробітку вона без вагань перейшла за посиланням з реклами й отримала свій перший та єдиний дохід – 1000 гривень.

Окрім доступу до свого особистого кабінету у банківському додатку вона надіслала власне фото та документи.

Жінка розповіла про свій «заробіток» чоловікові й він таким же чином отримав свою тисячу гривень», – йдеться у повідомленні.

Однак за деякий час подружжя дізналося, що на їх ім’я отримано онлайн-позики на загальну суму близько 35 тисяч гривень. Усі кошти надходили на банківські рахунки, які вони здали в оренду.

Нині поліцейські Житомирського райуправління встановлюють обставини діяння у межах відкритих кримінальних проваджень. Попередня кваліфікація – ст. 190 (Шахрайство) КК України.

Правоохоронці наголошують: паролі для входу до банківських додатків – конфіденційна інформація, доступ до якої повинен бути лише у власників. Знайте, що особа, яка прагне придбати ці відомості – зловмисник, який використає ваші фінансові рахунки для власних махінацій.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: