У Чуднівській громаді в автомобілі нетверезого учасника ДТП виявили боєприпаси » Новини Житомира
 
 


У Чуднівській громаді в автомобілі нетверезого учасника ДТП виявили боєприпаси

Автор: news_maker від 15-10-2023, 18:37, переглядів: 93


Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду неподалік села Карвинівки надійшло до поліції 12 жовтня близько 23.30. На місце події прибули патрульні відділення поліції №5 (м. Чуднів) Житомирського райуправління. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Вони попередньо встановили, що керманич автомобіля «Volkswagen», 37-річний житель Київщини, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Тестування засвідчило нетверезий стан водія – у його крові було виявлено 1,4 проміле алкоголю», – йдеться у повідомленні.

Тож правоохоронці склали відносно чоловіка адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ст. 130 ( (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння…) КУпАП.

«Під час оформлення документів у салоні автівки поліцейські також виявили наплічник з предметом, схожим на гранату Ф-1 із запалом, та близько 150 набоїв.

Відтак патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу поліції», – повідомили в поліції.

Правоохоронці вилучили усе виявлене та скерували для проведення відповідних експертних досліджень. Нині слідчі встановлюють походження боєприпасів у межах відкритого кримінального провадження.

Згідно з чинним законодавством (ст. 263 КК України) носіння, зберігання, купівля або збут чи передача вогнепальної зброї, боєприпасів, вибухових речовин чи пристроїв без передбаченого законом дозволу, карається позбавленням волі на строк від 3 до 7 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: