Комунальники працюють над ліквідацією наслідків негоди » Новини Житомира
 
 


Комунальники працюють над ліквідацією наслідків негоди

Автор: news_maker від 28-10-2023, 20:04, переглядів: 26


28 жовтня через пориви вітру у 25 м/сек та зливи було пошкоджено багато дерев. Зеленбудівські бригади звільняють вулиці від гілок та дерев.

Станом на 14:00 з 52-ох викликів, які отримало КП "Зеленбуд", було виконано 21. Серед викликів — чимало таких, які стосуються декількох адрес.

У побутових споживачів та декількох насосних станціях на деяких вулицях була вимкнена електроенергія. Причина — пошкодження повітряних електромереж.

Підтоплення проїжджої частини на вулицях: Чуднівська, Перемоги, Театральна, Шевченка, Івана Гонти, Вільський шлях, Малікова ліквідовано. Тут працювала рухома бригада (5 чол.і авто).

Комунальники очистили 115 зливоприймальних решіток на вулицях. Зливові міські мережі — в робочому стані.

КП «Електричних мереж зовнішнього освітлення "Міськсвітло" міської ради до ліквідації задіяло 2 автомобілі (автовишки) та 5 працівників.

Міськсвітло отримало такі повідомлення про пошкодження:

◾️ 5 — про виведення з ладу світлофорних об'єктів: 4 повідомлення про розвернуті стійки та 1 — про непрацюючий світлофор. Ці пошкодження ліквідовано.
◾️ 6 повідомлень про обрив електромереж зовнішнього освітлення. Пошкодження на трьох об' єктах виконано силами працівників міськсвітла, а до ліквідації інших долучилися працівники КП "Зеленбуд" через велику кількість поламаних дерев.

Стихія пошкодила і прапор на майдані Соборному. У понеділок його планують замінити.

На Житомирщині відновили електропостачання майже 165 тисячам споживачів. Наші електрики працюють без перепочинку.

За даними Житомиробленерго для відновлення електроенергії у домівках жителів Житомирщини задіяно 115 бригад та понад 100 одиниць техніки. Усі служби працюють в посиленому режимі.

Наразі без світла залишаються понад 36 тисяч користувачів. Більшою мірою відключення через пориви в низьковольтних мережах через падіння дерев.




Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: