У Домі української культури запрацювала Школа, де вчитимуть вишивати прадавніми техніками » Новини Житомира
 
 


У Домі української культури запрацювала Школа, де вчитимуть вишивати прадавніми техніками

Автор: news_maker від 13-11-2023, 21:07, переглядів: 33


Під крилами заслуженої майстрині України Оксани Дедюль охочі мають змогу зануритися в чарівний світ мистецтва вишивання. 10 листопада в Домі української культури офіційно відкрили Школу поліської автентичної вишивки. Про це повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

На заході були презентовані паспорту з елементами вишивки родини Косачів від Школи поліської автентичної вишивки під керівництвом Оксани Дедюль.

Також відбувся показ дизайнерського одягу Оксани Василян «О-VaS» із Ужгорода та презентація колекції українських суконь від студентів Житомирського фахового коледжу культури і мистецтв імені Івана Огієнка.

«Школа поліської автентичної вишивки — це нова сторінка в історії Дому української культури, — зазначають в управлінні культури міської ради. — Такий осередок має сприяти відтворенню та збереженню українських народних традицій».

Тепер школа діятиме на постійній основі. Заняття відбуватимуться щовівторка о 17:30. Вони безоплатні. Охочі вирушити у світ вишивальної творчості можуть записатися за номером телефону: 0685008090.





Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: