У музеї космонавтики відбулося відкриття фотовиставки Іллі Бела «Внутрішній контур» » Новини Житомира
 
 


У музеї космонавтики відбулося відкриття фотовиставки Іллі Бела «Внутрішній контур»

Автор: news_maker від 13-11-2023, 21:25, переглядів: 7


Роботи проєкту — симбіоз портрету та пейзажу, які передають почуття, переживання та мрії людей. Теплі, подекуди загадкові, іноді сірі і темні, з відбитком важкого сьогодення, але однозначно з вірою у світле майбутнє. Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОВА.

«Під час презентації пан Ілля подарував музею настінний календар, в якому представлені унікальні роботи 12 фотомитців України.

Експозицію вже відвідав мер міста Таллінна Міхаїл Кілварт, який ознайомився з фотовиставкою, двома експозиціями музею, дегустував космічні парфуми, мандрував космосом у VR-окулярах», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що за сприяння Естонської республіки 10 фахівців з реабілітації відправились в один з естонських медичних закладів на навчання за програмою «Мультидисциплінарний підхід та реабілітація пацієнта з ампутацією для групи працівників охорони здоров’я України».

Проєкт «Внутрішній контур» в музеї триватиме до 2 грудня. Національний музей космонавтики імені Сергія Павловича Корольова запрошує до перегляду виставки! Вхід за квитками музею.






Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: