У Житомирі змінили маршрут автобуса Nº44: 12 рейсів прямуватимуть до міського кладовища » Новини Житомира
 
 


У Житомирі змінили маршрут автобуса Nº44: 12 рейсів прямуватимуть до міського кладовища

Автор: news_maker від 11-12-2023, 13:50, переглядів: 148


Зміни відбулися ще з 30 листопада 2023 року через закриття іншого автобусного маршруту №5. Таким чином маршрут №44 "завернули" до мікрорайону Мальованка, щоправда не до кінцевої зупинки "Взуттєва фабрика", та на вулицю Бориса Тена.

Оновлена схема руху маршруту:




Нова схема руху автобусного маршруту Nº44 забезпечує сполучення наступних вулиць:

Міський цвинтар (деякі рейси) → шосе Західне (деякі рейси) → вулиця Чуднівська → вулиця Героїв Пожежників → вулиця Троянівська (у зворотному напрямку через вулицю Ольжича → вулиця Володимирська) → вулиця Перемоги → майдан Соборний → вулиця Велика Бердичівська → вулиця Селецька → вулиця Вітрука → вулиця Шевченка → вулиця Івана Сльоти → вулиця Бориса Тена → вулиця Східна → вулиця Малинська.

На 44 маршруті працює 6 комунальних автобусів, які курсують з інтервалом у 20-22 хвилини. Варто зауважити, що на міське кладовище "Дружба" заїздять автобуси не завжди, а тільки 12 разів на день. Озйомитись з розкладами руху можна за посиланням - https://zt.rozklad.in.ua/home/schedule/98.

Враховуючи, що тепер автобуси менше дублюють тролейбусні маршрути №15 та №15А, то пряме транспортне забезпечення Корбутівки з вул. Леха Качинського, вул. Великою Бердичівською, Польовою та вокзалами здійснюють виключно тролейбуси.

Нагадаємо, з 25 листопада у Житомирі перестав курсувати автобусний маршрут №5, який сполучав Мальованку та вулицю Космонавтів.

Категорія: Транспорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: