Відеослот Wolf Gold slot – правила, символьний ряд та технічні параметри
 
 


Ігровий автомат Wolf Gold slot від Evoplay

Автор: news_maker від 14-12-2023, 20:20, переглядів: 3


Відомі бренди зі світовим іменем постійно презентують оригінальні азартні розробки. Працівники компанії Evoplay також запрошують всіх своїх шанувальників протестувати ігровий автомат Wolf Gold slot. Він випущений не так давно, влітку 2022 року, проте встиг стати доволі популярним серед гравців завдяки цікавій тематиці.

Технічні характеристики онлайн-автомату Wolf Gold slot



В ігровому слоті Wolf Gold slot провайдером реалізовано три класичних барабани. Призові комбінації формуються на п’яти активних лініях. Серед інших технічних параметрів також варто відмітити:


  • високу дисперсію;

  • показники RTP на рівні 96,01%;

  • збільшений множник;

  • Wild-символ (напис «Hot»);

  • серію безкоштовних спінів (10 штук).


Перш ніж перейти безпосередньо до грального процесу, клієнту казино онлайн варто визначитися з розміром ставок в онлайн-слоті Wolf Gold slot. Мінімально на один спін пропонується поставити 10 центів. Максимальний розмір ставки в свою чергу може досягати 300 USD. Варто пам’ятати, що від початкових ставок напряму залежить кінцева виплата. Максимальна сума виграшу в відеослоті складає 5 000 кредитів.

Правила формування виграшних комбінацій



Призові послідовності в гральному автоматі Wolf Gold slot можуть вибудовуватися на активних лініях виключно в одному напрямку – зліва направо. Для цього потрібно дочекатися випадіння мінімум трьох однакових символів. Це можуть бути різні фрукти в палаючому полум’ї – ківі, банан, ананас. Залежно від того, який символ випаде на екрані та в якій кількості, гравці можуть збільшити свій виграш в 1-50 разів. Детальніше про коефіцієнти для кожного окремого символу можна дізнатися в спеціальній таблиці.

Умови активації раунду фріспінів



Крім базових символів в онлайн-автоматі Wolf Gold slot передбачені і спеціальні знаки. Мікс фруктів з написом «Hot» – універсальний знак, який одночасно виконує функції Вайлда і Скатера. Це означає, що він може замінювати інші символи, в результаті чого формується ще більше оплачуваних комбінацій.

Якщо ж на екрані одночасно з’явиться три спеціальних Scatter-символи (напис «Hot»), запуститься раунд фріспінів. Він включає десять безкоштовних обертань, під час яких всі отримані виграші збільшуються в три рази завдяки додатковому множнику. Грайте на реальні гроші в автомат Wolf Gold slot від Evoplay, дочекайтесь випадіння додаткових Скатер-знаків та продовжіть серію безкоштовних обертань для отримання збільшених виплат.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: