Чому варто замовляти на «Амазон» та як це зробити
 
 


Чому варто замовляти на «Амазон» та як це зробити

Автор: news_maker від 20-12-2023, 11:12, переглядів: 4


Amazon – один із найбільших онлайн-гіпермаркетів світу, який починав свою історію у форматі книжкового магазину. Зараз тут можна придбати все що завгодно: брендовий одяг та взуття, дитячі іграшки, товари для відпочинку, програмне забезпечення та багато іншого. Сайт працює у форматі маркетплейсу, тобто на ньому виставляють свою продукцію різні продавці.

Розібратися з інтерфейсом гіпермаркету нескладно, навіть використовуючи англомовну версію. Доставка з Amazon в Україну напряму не здійснюється, проте це не проблема – достатньо зареєструватися на EasyXpress, скопіювати з особистого кабінету і вказати американську поштову адресу. Тоді посилка надійде на склад форвардингової компанії, звідки її перенаправлять прямо до замовника.

Чому варто замовляти на «Амазон»



Цей гіпермаркет став надзвичайно популярним, адже асортимент товарів, доступних для покупців, дуже великий. У каталозі представлено 34 товарні групи й величезна кількість категорій, де можна вибирати смартфони й планшети, брендовий одяг, взуття, продукцію для догляду за садом, іграшки, електронні книги тощо. Торговим майданчиком користується багато незалежних продавців, проте кожен поважає права покупця.

Для користувачів «Амазон» створено багато цікавих функцій, які дарують більше задоволення під час шопінгу. Наприклад, можна створювати власні «списки бажань» і додавати туди товари, які давно хочеться придбати, або навіть ділитися ними в соціальних мережах. Кожен клієнт надійно захищений від шахрайства, всі продавці проходять жорсткий відбір, після багатьох негативних відгуків його блокують назавжди.

На Amazon з’являється багато новинок, адже в США знаходяться штаб-квартири багатьох світових брендів. Саме тут можна придбати речі з останніх колекцій, які ще не продаються в Україні, або й взагалі ніколи не з’являлися в місцевих бутиках. Ще одна важлива перевага – доступні ціни, адже через велику конкуренцію продавці змушені продавати свої товари дешевше, ніж на інших майданчиках. Є окремі категорії, де представлений асортимент зі знижками.

Як замовити на «Амазон» та отримати в Україні



Щоб стати покупцем, потрібно зареєструватися на маркетплейсі. Це безкоштовно, просто, займає не більше ніж 5 хвилин. Щоб доставка товарів із США здійснювалася без обмежень, форвардингова компанія EasyXpress надає американську поштову адресу. Її необхідно вказати під час створення облікового запису, вибравши пункт Add new address. Тоді користувачеві будуть доступні всі привілеї, які пропонують для американців.

Ще один момент: якщо увійти з українського IP, буде доступний дуже невеликий перелік товарів. Тому краще змінити його на американський, щоб бачити всі останні новинки та цікаві пропозиції. Після того як обліковий запис з адресою складу EasyXpress у США створено, можна переходити до покупок. Вибираючи одяг, варто звіряти розмір, адже стандарти виробника можуть відрізнятися від українських.

Щоб придбати товари на «Амазон», потрібно:

- додати банківську картку. Це робиться в підрозділі Manage Payment options, де потрібно перейти в Add Credit/debit card;
- адресу білінгу можна вказувати ту, що прописана в особистому кабінеті на сайті форвардингової компанії;
- вибрати потрібні товари та оплатити їх;
- зареєструвати Tracking-код (складається з цифр і літер без дефісів чи пробілів) посилки, отриманий від продавця, на сайті EasyXpress;
- отримати посилку в Україні.

За допомогою форвардингової компанії шопінг у магазинах США стає доступнішим і простішим. Користуватися сервісом легко, а чекати омріяних покупок не доведеться дуже довго.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: