Міліціонери розповіли дітям про Конституцію » Новини Житомира
 
 


Міліціонери розповіли дітям про Конституцію

Автор: admin від 26-06-2013, 18:37, переглядів: 1 403

Міліціонери розповіли дітям про Конституцію

Напередодні Дня Конституції України гостями дитячого санаторію "Лісовий берег" стали працівники приймальника-розподільника для дітей при УМВС України в області. Міліціонери влаштували для школярів пізнавальні вікторини та конкурси, а також допомогли юним учасникам розібратися у своїх правах та обов’язках.

Діти розподілились на дві команди й під час змагань навипередки розв’язували тестові завдання та давали відповіді на каверзні запитання ведучого. Отримуючи за кожну правильну відповідь зображення областей України, капітани команд заповнювали ними карту держави, яка й допомогла визначити переможців. Їх від суперників відділив лише один бал.

Правоохоронці нагородили дітлахів почесними грамотами та зробили фото на пам’ять. Згодом кожен з учасників змагань мав змогу поспілкуватися з міліціонерами, розпитати про їх роботу та поділитися власними досягненнями. "Така форма роботи з дітьми під час літніх канікул дає найкращі результати, Школярі мають змогу поспілкуватися з правоохоронцями у невимушеній обстановці, задати хвилюючі запитання та отримати вичерпні відповіді, порадитися щодо конкретних життєвих ситуацій, а також прийняти участь у різноманітних конкурсах і вікторинах", – цитує начальника відділення кримінальної міліції в справах дітей УМВС області Валерія Ратинського прес-служба УМВС.

Міліціонери розповіли дітям про Конституцію

Міліціонери розповіли дітям про Конституцію

Міліціонери розповіли дітям про Конституцію

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: