У приміських автобусах Житомира перестали працювати валідатори » Новини Житомира
 
 


У приміських автобусах Житомира перестали працювати валідатори

Автор: news_maker від 21-03-2024, 23:29, переглядів: 205


З 9 березня у Житомирі запрацювала нова система оплати проїзду. Валідатори замінили у міському комунальному транспорту і міських приватних маршрутках. Також встановили нові валідатори в окремих приміських маршрутках, але систему на підключили.

Про це у коментарі Суспільному сказав заступник Житомирського міського голови Олександр Шевчук.

За словами Олександра Шевчука, валідатори замінили у всіх комунальних тролейбусах, автобусах та міських приватних маршрутках. Також встановили нові валідатори встановили і в приміських маршрутках 147, 126 та 110. Але там нову систему не підключили, тому за проїзд потрібно платити лише готівкою

"Є проблеми більше в звітності самого підприємства і оператора, і взагалі. Оскільки приміські маршрути працюють трохи в інших умовах. Звітність, яку вони подають, і звітність, яка в межах міста, це трохи інші умови. Зараз ведуться перемовини щодо тимчасових талонів на маршрути в межах міста та щоб були встановлені системи автоматичної оплати проїзду", — сказав Олександр Шевчук.

Людмила – пенсіонерка, користується транспортною карткою, але розрахуватись у деяких маршрутках не може.

"У мене картка працює, а в маршрутках не беруть. От чому? На ній є гроші, 110 гривень на рахунку, а проїхати не можу. Сьогодні я на трьох маршрутках пробувала, на 30 та 126 — ні, не бере", — сказала житомирянка Людмила.

Олег працює водієм маршрутного автобусу №126. Чоловік розповів, що валідатор в автобусі встановили, проте він не працює.

"Систему встановили, але валідатори у нас ще не працюють і інформації, чи будуть, у нас немає", — сказав водій маршрутного автобусу №126.

Пасажир цієї маршрутки Дмитро каже, що не знав, що у маршрутному автобусі №126 розрахунок готівкою.

"Вже таке було, але подумав, що це новий автобус і тут працює термінал. Мені зручніше розраховуватися терміналом. Я поповнюю проїзний "учнівський" і плачу 6 чи 8 гривень за проїзд", — розповів Дмитро.

Місцева жителька Вікторія в 110 маршрутці розраховувалася готівкою.

"Сьогодні зранку, їхавши у 110 маршрутці, я не могла скористатися карткою і мусила заплатити 14 гривень. Також була ситуація, коли люди запитували у водія, чи працює валідатор, водій казав, що ні. І ці люди просто не заходили в маршрутку, оскільки не мали змогу оплатити карткою", — розповіла Вікторія.

Категорія: Транспорт / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: