В обласній філармонії відбулося відкриття Міжнародного фестивалю майстрів мистецтв імені Святослава Ріхтера » Новини Житомира
 
 


В обласній філармонії відбулося відкриття Міжнародного фестивалю майстрів мистецтв імені Святослава Ріхтера

Автор: news_maker від 21-03-2024, 23:34, переглядів: 74


20 березня у Житомирській обласній філармонії імені Святослава Ріхтера відбулося відкриття Міжнародного фестивалю, що носить імʼя видатного піаніста. Про це повідомляє пресслужба Житомирської обласної ради.

Музичне дійство пройшло за участю камерного складу Академічного симфонічного оркестру Тернопільської обласної філармонії. Головний диригент – народний артист України, лауреат обласної мистецької премії ім. С. Крушельницької Мирослав Кріль. Партію фортепіано виконував Ігор Рябов – кандидат мистецтвознавства, доцент Національної музичної академії України.

Для поціновувачів музики звучав концерт для фортепіано з оркестром №2 Фридерика Шопена, а також твори композиторів Віктора Камінського та Густава Холста.

Як зазначають у філармонії, в умовах воєнного часу саме мистецтво допомагає створити певний настрій, вплинути на нашу продуктивність. Тому триденний фестиваль майстрів мистецтв імені Святослава Ріхтера спрямований на те, щоб наповнити внутрішні резерви приємним, радісним та красивим – усім, що допомагає відчути себе краще.







Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: