Майже кожен шостий пожежний гідрант в області – в неробочому стані » Новини Житомира
 
 


Майже кожен шостий пожежний гідрант в області – в неробочому стані

Автор: admin від 27-06-2013, 13:08, переглядів: 2 248

Майже кожен шостий пожежний гідрант в області – в неробочому стані

В області перевірили стан пожежних гідрантів. Із трьох з половиною тисяч кранів 17,5% – в неробочому стані. І ситуація порівняно з попередніми роками не покращується. Робота по відновленню пристроїв для забору води пожежними машинами під час гасіння вогню в деяких районах не проводиться з 2005 року , наголосив на засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій заступник начальника управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Житомирській області Олег Держанівський.

Найбільше несправних гідрантів, до двох десятків, розташовані в Брусилівському, Андрушівському, Коростишівському районах. Єдине місто, яке позитивно відзначилося в цій справі – Бердичів. За інформацією комісії, там в поточному році відремонтували 6 пожежних гідрантів. Щодо Житомира, то ситуація – складна. З 725 вуличних пожежних кранів – 222 – несправні.

"Прикро, що на даний час припинила і не проводить вже протягом тривалого часу роботу спеціальна бригада КП "Житомирводоканал", яка і займалась питаннями ремонту і встановлення таких гідрантів. На жаль, відписуються просто формально, що робота проведена" – зазначив Олег Держанівський.

Головними причинами непроведення робіт названо відсутність коштів в водогінно-каналізаційних господарствах. Тому комісією внесено пропозиції передбачити в обласному бюджеті на 2014 рік відповідне фінансування.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: