Житомирщина здобула чотири призові місця у XXII Всеукраїнській конференції науково-дослідних робіт «Зоряний шлях» » Новини Житомира
 
 


Житомирщина здобула чотири призові місця у XXII Всеукраїнській конференції науково-дослідних робіт «Зоряний шлях»

Автор: news_maker від 2-05-2024, 15:53, переглядів: 17


Як зазначають організатори заходу, Національний центр аерокосмічної освіти молоді ім. О.М. Макарова, на конкурс надійшла 81 робота, відбулося 229 онлайн-підключень, а в обговоренні доповідей взяло участь більше 250 учасників та гостей Конференції-конкурсу з 8 областей України, серед яких: Дніпропетровська, Житомирська, Київська, Кіровоградська, Львівська, Полтавська, Хмельницька та Чернівецька. Про це повідомляє Центр позашкільної освіти для дітей та молоді Житомирської обласної ради.

За результатами конкурсу представники Житомирської області здобули:

І місце – Вікторія Ковальчук, учениця Лугинського ліцею №2, номінація «Космічна медицина та біологія».
І місце – Марія Магденко, учениця Бердичівської міської гуманітарної гімназії №2, номінація «Духовність і космос».
ІІ місце – Владислав Бондар, вихованець Коростишівської станції юних техніків, номінація «Космічні апарати і ракетно-космічна техніка».
ІІІ місце – Вікторія Соколовська, здобувачка освіти Відокремленого підрозділу «Науковий ліцей Державного університету «Житомирська політехніка», номінація «Комп’ютерні технології».

Також грамотами у різних номінаціях нагороджені :Софія Пінчук – учениця Садківського ліцею Березівської ТГ та Ольга Єрнєєва, учениця ліцею «Територія 12» м. Бердичева.

Марія Магденко, зізнається, що написання творчої роботи було цікавим і захопливим процесом, але вимагало великої уваги та наполегливості: «Важливо відчувати власну внутрішню мотивацію і підходити до процесу творчо, дозволяючи своїм ідеям і почуттям вільно виразитися. Під час написання роботи я дізналась для себе багато нового. А ще це може бути відмінним способом виразити себе та поділитися своїми ідеями з іншими людьми».

«У мене залишились позитивні враження від конкурсу. Кожен проєкт був по-своєму цікавий і гарно реалізований. Приємно було обговорювати та відповідати на запитання, а координатори були кваліфіковані, привітні та позитивно налаштовані, відчувалась їх підтримка», — ділиться враженнями Вікторія Соколовська.



Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: