Житомирське "Полісся" вдома зіграло унічию із командою "Зоря" » Новини Житомира
 
 


Житомирське "Полісся" вдома зіграло унічию із командою "Зоря"

Автор: news_maker від 7-05-2024, 12:02, переглядів: 18


5 травня у матчі 27-го туру Української Прем'єр-ліги, який проходив у Житомирі на Центральному міському стадіоні "Полісся", футбольний клуб "Полісся" зіграв унічию із командою "Зоря" з Луганська. Матч завершився із рахунком 1:1.

Перед стартом гри житомирське "Полісся" перебувало на 6 місці турнірної таблиці УПЛ, на три очки відстаючи від "Дніпра-1" та "Руха". Дебютант УПЛ, житомирський клуб веде боротьбу за потрапляння до єврокубкової зони. Луганська "Зоря" посідала 11 позицію.

Перші хвилини матчу гра йшла у центрі поля. На 8 хвилині гравці "Полісся" відзначилися невдалою атакою. На початку першого тайму був небезпечний момент у воріт житомирської команди, коли гравець "Зорі" пробив у руки голкіперу Олегу Кудрику.

На 19 хвилині кутовий "Полісся" не призвів до гостроти, але вже за 4 хвилини футболісти житомирської команди відвантажили м’яч до воріт "Зорі". Після розрізної передачі Смолякова до штрафного Олександр Назаренко випередив суперника і пробив повз голкіпера. Спочатку арбітр зафіксував офсайд, але після перевірки системою VAR гол було зараховано.

Ще один небезпечний для "Зорі" момент був на 40 хвилині матчу — з гострого кута Петряк пробив по воротах, але влучив у штангу.

Перший після перерви небезпечний момент для "Зорі" господарі поля створили на 53 хвилині. Тоді після пасу Яссіна Фортюна пробив півзахисник Коста Таллес, але воротар луганчан Олександр Сапутін впорався з ударом. І знову Фортюн зробив удар — вище воріт.

60 хвилина матчу — гравці "Зорі" зрівнюють рахунок, забиваючи м’яч у ворота господарів поля. Сталося це після прострілу Бутка з правого флангу, коли Герреро прийняв м'яч і з розвороту вдарив по воротах "Полісся".

В результаті гра закінчився із рахунком 1:1.

Наступну гру житомирське "Полісся" проведе 12 травня, де футболісти зустрінуться із "Кривбасом". ФК "Зоря" 13 травня зіграє з "Вересом".



Категорія: Спорт / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: