У Житомирі законність розміщення МАФів на території Гідропарку може перевірити створена міськрадою комісія » Новини Житомира
 
 


У Житомирі законність розміщення МАФів на території Гідропарку може перевірити створена міськрадою комісія

Автор: news_maker від 8-05-2024, 12:11, переглядів: 34


Реагуючи на звернення громадянина щодо можливого самовільного зайняття земельної ділянки рекреації та встановлення тимчасових споруд на території гідропарку в м. Житомир, державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу виїхали на місце ймовірного правопорушення та обстежили зазначену земельну ділянку.

На вказаній території розміщені елементи благоустрою, частина яких знаходиться в прибережній захисній смузі водного об’єкта р. Тетерів.

На адресу міськради направлено лист, в якому зауважено, що з метою повного та всебічного розгляду звернення громадянина Інспекція вважає за необхідне створення міськрадою комісії (робочої групи) із залученням представників громадськості, заявника, організацій, у компетенції яких перебувають питання, висвітлені у зверненні.

Інспекція, у свою чергу, готова сприяти належному розгляду та з’ясуванню всіх обставин, викладених у зверненні, шляхом прийняття участі в роботі комісії.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: