У Житомирській академії поліції відбулась посвята у капелани » Новини Житомира
 
 


У Житомирській академії поліції відбулась посвята у капелани

Автор: news_maker від 31-05-2024, 21:49, переглядів: 13


Про це інформує Житомирська академія поліції.

Так, 30 травня пів сотні представників Громадського формування «Капеланський патруль» з усіх регіонів України у Житомирі пройшли церемонію посвячення. Цивільні капелани організації працюють із правоохоронцями, опікуючись у тому числі їх ментальним здоров’ям, і співпрацюють у реалізації проєктів для цивільного населення.

Передував церемонії посвячення семінар для понад 70 капеланів Громадського формування. У Житомирській академії поліції його провели заступник керівника ГФ Павло Царевський, перша заступниця начальника навчального закладу Наталія Чабанюк, заступник керівника Управління патрульної поліції Житомирщини Андрій Штихалюк, старша інспекторка Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини НПУ Катерина Грабчук, а також представники формування зі Сполучених Штатів Америки.

Окрім окреслення конкретних тем дотику і взаємодії у поліцейській діяльності з населенням, кожен зі спікерів розповів про власний досвід співпрайці з «Капеланським патрулем». Зокрема, у Житомирській академії поліції це різні тренінги капелана з особовим складом і зі слухачами, навчання поліцейських розуміння жестової мови, спортивні та заходи із дітьми та молоддю.

Одразу потому на плацу академії відбулася урочиста посвята 50 капеланів з різних куточків України. Разом з настановами на виконання благочинної місії капелани за результатами семінару отримали сертифікати Житомирської академії поліції.












Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: