Артем Кондратюк презентував у Житомирі пісні Володимира Шинкарука » Новини Житомира
 
 


Артем Кондратюк презентував у Житомирі пісні Володимира Шинкарука

Автор: news_maker від 29-06-2013, 22:03, переглядів: 2 529

Артем Кондратюк презентував у Житомирі пісні Володимира Шинкарука

Студенти Соціально-психологічного факультету відсвяткували випуск. Вручення дипломів супроводжувалось яскравим святковим концертом.

На сцені Житомирського міського палацу культури виступили зірки факультету. Сюрпризом став виступ доброго друга СПФ, фіналіста шоу «Голос країни», найкращого співака України, за версією Національного радіо, Артема Кондратюка.

Артем виконав дві пісні на вірші заслуженого працівника культури України, професора, викладача Соціально-психологічного факультету Володимира Шинкарука.

На жаль, сам Володимир Федорович не зміг бути присутнім на святі. Однак, шалена енергетика глядацьких емоцій, безумовно, передалась автору на відстані.

Пісня «Без правил» цього тижня зайняла перше місце в хіт-параді «На всі 100», обійшовши композиції «Океану Ельзи», Наталії Бучинської, Тетяни Піскарьової, Віктора Павліка. Інша пісня «Я небом твоїм стану» особливо запала в серця дівчат – достукалась навіть до тих, які не дуже тануть під впливом емоцій.

Саме такий Артемів репертуар найбільше цінує слухач, який не просто слухає, а й чує. ВІРШІ Володимира Шинкарука – ніби ковток води в естрадній пустелі, де панують ТЕКСТИ. Так само і голос Артема Кондратюка є наче пусканням нової крові для тих, кому остогидли «голосістиє» і «голопопиє» співачки і «мальчікі-колокольчікі в узінькіх штанішках».

Чоловіче начало в творчості Артема Кондратюка на «Голосі країни» оцінила сама Тіна Кароль, сказавши, що саме на такого співака давно чекала українська сцена. А Володимир Шинкарук, який стояв у витоків української естради і є досвідченим її представником, як ніхто інший, може наповнити репертуар Артема якісними піснями.

Велике щастя, що ці двоє митців знайшли колись один одного і вже багато років дружать і співпрацюють.

Ми знаємо, що легендарна Квітка Цісик була голосом рекламних кампаній провідних світових брендів. Цю частину сучасної пісенної реальності Володимир Шинкарук і Артем Кондратюк також освоїли. Мало кому відомо, що Шинкарук написав гімн торгової марки «Рудь», а Кондратюк записав його.

У двох творчих особистостей багато спільних планів. І приємно, що сьогодні їхні творіння проявились на випуску Соціально-психологічного факультету. Адже цей факультет об'єднує творчих людей. Ми знаємо, що Володимир Шинкарук написав також гімн СПФ та гімн ЖДУ ім. І. Франка. Можливо студенти, а точніше студентки, найпопулярнішого факультету на Житомирщині також надихнуть співака й поета на нові творіння.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: