У Житомирі не вистачає 20 водіїв тролейбусів: яка причина? » Новини Житомира
 
 


У Житомирі не вистачає 20 водіїв тролейбусів: яка причина?

Автор: news_maker від 6-06-2024, 11:50, переглядів: 12


У Житомирському трамвайно-тролейбусному управлінні не вистачає водіїв тролейбусів. Головною причиною такого дефіциту стало повномасштабне вторгнення росії, повідомляє СК1.

"Нам на даний момент не вистачає 20 водіїв, щоб здійснювати нормально випуск. Частина виїхала за кордон - це жінки з дітьми, 16 водіїв мобілізовані до лав ЗСУ. На сьогоднішній день в штаті працює 150 водіїв" - говорить Володимир Бродський, заступник начальника управління з фінансово-економічних питань КП "ЖТТУ".

Тож вже другий раз за рік оголосили набір на курси підготовки водіїв тролейбусів. Навчання розпочнуть як тільки наберуть необхідну кількість чоловік, а саме 10.

"Ми плануємо, що за 2-3 місяці ми сформуємо групу і почнемо навчання. Сьогодні вже перший абітурієнт прийшов якраз записуватись" - каже Володимир Бродський.

До майбутніх водіїв, які бажають навчатися існують певні вимоги.

"Обов'язково мати відкриту категорію, не важливо яка категорія, але щоб вони вже мали навики водіння. І вік водіїв від 21 року до 45" - говорить Ірина Гриценко, начальниця навчально-виробничого центру при КП "ЖТТУ".

Такі курси триватимуть 3 місяці, протягом яких водії вивчатимуть теоретичний матеріал та паралельно будуть їздити практикуватися навчальним тролейбусом.

"Вивчаємо під час навчання охорону праці, будову тролейбуса, експлуатаційні властивості, медичне забезпечення. Безпосередньо навчаємо як підготувати тролейбус теоретично і практично на лінію" - додає Ірина Гриценко.

Категорія: Транспорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: