У Житомирі байкери влаштували мотопробіг на честь Дня молоді » Новини Житомира
 
 


У Житомирі байкери влаштували мотопробіг на честь Дня молоді

Автор: news_maker від 30-06-2013, 15:00, переглядів: 1 307

У Житомирі байкери влаштували мотопробіг на честь Дня молоді

Кілька десятків байкерів з’їхалися 30 червня до житомирського гідропарку, аби вкотре влаштувати мотопробіг вулицями міста.

Свій заїзд члени клубу «Сталевий Дракон» традиційно присвятили Дню молоді України, аби зацікавити молодих людей і залучити їх до мотоциклетного руху.

Організатор мотопробігу Юрій Буртовський впевнений, що мотопробіг – це свято, адже мотоколона їздить містом не кожного дня. Мета акції – привернути увагу молоді до байкерського руху.

Мотоцикл – задоволення не з дешевих, бо потребує особливого догляду. Але байкери переконують, що витрати того варті, бо швидкість, дорога і подорожі стають не просто захопленням, а стилем життя. Деякі навіть вважають, що до байка треба ставитися як до своєї дівчини: доглядати за ним, цікавитись чи нічого не болить.

Мотоколонна стартувала близько 12:00 з гідропарку і проїхала таким маршрутом: вул. Черняховського, майдан Соборний, майдан Перемоги, вул. Театральна, вул. Київська, вул. Вокзальна, вул. Вітрука, Смолянська площа, вул. Велика Бердичівська, вул. Льва Толстого, 1 Травня, вул. Івана Кочерги, вул. Велика Бердичівська та майдан Соборний.

У Житомирі байкери влаштували мотопробіг на честь Дня молоді

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: